Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 06-21210661
  • dave@demanfd.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Meer keuzes

Waarom kiezen voor hypotheekvleuten.nl als adviseur van uw hypotheek? 

Wij zijn een onafhankelijk hypotheekadviseur. Wij bepalen dus zelf welke hypotheekvormen en welke geldverstrekkers wij adviseren in ons hypotheekgesprek.

Wij vergelijken leningen en de actuele hypotheekrente. Ook de hypotheekrente verwachting wordt in het hypotheekadvies meegenomen. Op die manier komen we op de beste hypotheek die nodig is voor uw huis.

 

Hypotheek oversluiten

Natuurlijk kunnen wij u niet alleen helpen met uw hypotheekaanvraag als u een woning hebt gekocht. Wij kunnen ook voor u berekenen of uw hypotheek oversluiten gunstig is. Misschien wilt u weten of het oversluiten van uw lopende Spaarhypotheek gunstig is? Of u wilt een alternatief voor uw aflossingsvrije hypotheek berekenen?

Wij rekenen dit voor u uit en geven u hierover vrijblijvend hypotheekadvies. Wij berekenen uw nieuwe hypotheek met de maandlasten en maken inzichtelijk of oversluiten gunstig is.

Uiteraard helpen wij u ook graag als u een tweede hypotheek wilt laten berekenen.

 

Interesse? Vraag gerust om een oriënterend hypotheekgesprek!

 

Wat kost hypotheekadvies

Omdat je steeds minder hypotheek kunt krijgen ten opzichte van de waarde van de woning, kun je de hypotheekadvies en bemiddelingskosten niet meer in de hypotheek meenemen. De tarieven die een hypotheekadviseur rekent voor zijn financieel advies inzake de hypotheek wordt dus steeds belangrijker. Een onafhankelijk hypotheekadviseur die vanuit een kantoor op een A-locatie werkt, moet een hoger bedrag aan advies en bemiddelingskosten voor de hypotheek vragen dan iemand die voornamelijk helpt met online hypotheek aanvragen.

 

Hoe vind je een goedkope hypotheekadviseur

Bij hypotheekvleuten.nl zijn beide soorten onafhankelijk hypotheekadvies mogelijk. Als u wilt komt onze erkend hypotheekadviseur bij u thuis in Utrecht en omstreken. Het eerste hypotheekgesprek is hierbij overigens voor u gratis. Reizen en bij u langskomen kost echter tijd. Om die reden is een hypotheekadvies bij u thuis duurder dan wanneer u zelf een deel van uw hypotheekaanvraag online regelt.

Als u kiest voor een online hypotheekadvies en zelf de tijd neemt om een hypotheek inventarisatie in te vullen en online stukken te uploaden, dan bespaard dat aan de kant van onze hypotheekadviseur tijd. En als wij tijd besparen dan heeft dat gevolgen voor de tarieven voor hypotheekadvies. Met deze manier van online hypotheekadvies kunt u makkelijk besparen op de kosten voor uw hypothecaire lening. Een besparing van EUR 500 op de gebruikelijke advies en bemiddelingskosten voor uw hypotheek is dan makkelijk mogelijk. Of u in loondienst bent of als ZZP’er een hypotheek wilt aanvragen maakt voor het tarief van de hypotheekadvies kosten niet uit. Online een hypotheek afsluiten loont dus voor iedereen!

Uiteraard profiteert u nog wel van alle voordelen bij hypotheekvleuten.nl zoals dat wij voor u de hypotheekrente vergelijken, de hypotheek maandlasten berekenen of uw maximale hypotheek berekenen. Zo weet u zich met dit online hypotheekadvies toch verzekerd van de steun van de beste hypotheekadviseur die u vrijblijvend hypotheekadvies geeft terwijl u veel bespaard op de hypotheekadvies kosten die onze onafhankelijke hypotheekadviseur rekent.

U krijgt een volledig uitgewerkt hypotheekadvies rapport dat wij telefonisch of via webcam met u bespreken in een hypotheekadvies gesprek. Volledige ondersteuning bij het aanvragen van uw hypotheek dus, alleen met gebruik van moderne techniek.

Neem dus gerust contact met ons op. Wij helpen u graag met het afsluiten van de voor u beste hypotheek tegen de laagste hypotheekrente en de beste hypotheekvoorwaarden.

 

Meer weten of afspraak maken? Dat kan via ons contactformulier